CUSTOM MADE

SIERAAD OP MAAT

Roestvry biedt ook de mogelijkheid om een sieraad op maat te laten maken:
Eigen ontwerp
Loop je zelf met een idee rond voor een sieraad? Ik ga graag voor je aan de slag. In het atelier in het centrum van Amsterdam bespreken we samen jouw wensen.

Goud laten omsmelten
Een familiesieraad heeft vaak emotionele waarde, maar past niet altijd bij jouw stijl. Ik krijg daarom vaak het verzoek om familiegoud te laten omsmelten en hiervan een nieuw sieraad te maken. Zo kan een oude zegelring worden omgetoverd in een fijne gouden ring. Samen met jou werk ik naar een mooi eindresultaat, wat nog jaren meegaat.

Verlovingsring / Trouwringen laten maken
Trouwringen zijn persoonlijke sieraden. Daarom neem ik graag met jullie de tijd om samen te kijken welk sieraad het beste bij jullie verhaal en persoonlijkheid past.

Ook wanneer je na 20 jaar huwelijk de trouwringen in een nieuw jasje wilt steken, kun je bij Roestvry terecht voor een nieuw ontwerp. Ik smelt het goud voor jou om en maak hier een nieuw sieraad van.
Reparaties
Heb je thuis nog prachtige oude sieraden in de kast liggen maar zijn deze beschadigd, een steentje verloren of te groot of te klein? Bij Roestvry kun je ook terecht om je oude sieraden weer nieuw leven in te blazen! Neem je oude sieraden mee naar het atelier en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

Neem hier contact op.